AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, 2023 seçimlerinin önemli olduğunu söyleyerek, "2023 Türkiye'nin makus tarihinin değişeceği ayağında ki pranganın son halkasını koparacağı tam bağımsız kendi iradesiyle bölgesinde yön verilebilen danışılmadan siyasi pozisyon alınmayan ülke durumuna geleceğiz"dedi.

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük partisi olduklarını ifade eden Başkan Ayçiçek, "Biz öyle bir büyük bir aileyiz ki Türkiye'de 11 milyon üyesi olan dünyada da bu kadar kalabalık sayısı olduğunu zannetmiyorum. Hiç bir derneğin sivil toplum kuruluşunun 11 buçuk milyon üyesi olan partinin mensuplarıyız"diye konuştu.

'Partimize ve şehrimize hayır getirecektir'

AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, "Arkadaşlar biliyorsunuz yemi bir temayülden çıktık. İl Başkanlığı için bir atama programı vardı. Bunun tespiti için 15 gündür süren çalışmalarımız vardı. Ankara'ya gittik temayüle katılan arkadaşlarımız arasında genel merkezin takdiriyle belli kriterlere bakılarak çarpılan arkadaşlarımız oldu. Bunun neticesinde de sayın cumhurbaşkanımızla görüşme imkanı bularak mülakat yapılarak yeni İl Başkanımız tayin oldu. İnşallah partimize şehrimize hayır getirecektir. Yönetim kurulu ile yeniden bir ivme kazanarak çalışmalarımıza hız veriyoruz. "

'Türkiye'nin makus tarihinin değişimi 2023 seçimlerinden geçiyor'

2023 seçimlerinin önemli olduğunu belirten Başkan Ayçiçek, "Seçim kapıya yaklaştı. 2023 bizim için çok önemli. Türkiye için çok önemli. Olmazsa olmazlarımızdan çünkü 2023 yılı benim sürekli söylediğim gibi bir takvim bir randevu yolu değil bunun içini iyice doldurmamız gerek. 2023 Türkiye'nin makus tarihinin değişeceği ayağında ki pranganın son halkasını koparacağı tam bağımsız kendi iradesiyle bölgesinde yön verilebilen danışılmadan siyasi pozisyon alınmayan ülke durumuna geleceğiz. Bunu da sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde başaracağımıza inanıyoruz. Ne kadar cumhurbaşkanımızın ve partimizin yaptıkları ortadadır. Bunun içinde bu neticelendirmenin yolu 2023 seçimleridir. 2023 seçimlerine girerken teşkilatımızla belediyelerimizle en alt kademeden en üst kademeye kadar bizim bir birimizden farkımız yok. El birliği ile partimiz için ne gerekiyorsa şehrimiz için çalışma içerisindeyiz. "

'Belediyemiz kabuk değiştirme süreci yaşıyor'

AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, "Belediyemiz Ak Parti Belediyemizle kabuk değiştirme sürecini yaşıyoruz. Bir televizyon programında anlattığım gibi bazı şeyler biranda olmaz palmiye ağacının büyümesini anlatmıştım. Yaparsanız sularsınız sularsınız 5.yılda herşey ortaya çıkar. 22 metreye kadar çıkar. Şimdi biz yatırımlarımızı yapıyoruz. Seçime kadar tamamlayacağımız çok şeyler var. Belediye Başkanımız belediye meclisimiz köylerde İl genel meclisi üyelerimiz İl genel meclisi başkanımızla birlikte komple ekip halinde milletvekillerimiz hep birlikte gayret içerisindeyiz"şeklinde konuştu.

'Türkiye ve dünyanın en büyük partisiyiz'

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük partisi olduklarını ifade eden Başkan Ayçiçek, "Genel Merkezimiz sandık bazlı bire bir çalışmalarımız var. Biz öyle bir büyük bir aileyiz ki Türkiye'de 11 milyon üyesi olan dünyada da bu kadar kalabalık sayısı olduğunu zannetmiyorum. Hiç bir derneğin sivil toplum kuruluşunun 11 buçuk milyon üyesi olan partinin mensuplarıyız. Biz aile fertleri olarak hepimiz diyalog halindeyiz. Sorunlarımızı ihtiyaçlarımızı beler yapabileceğimizi istişareler ederek önümüze yol haritası çıkarıyoruz. Ve bunda en büyük önderimiz sayın Recep Tayip Erdoğan'dır. Kendisi inandığı gibi söyleyen söylediği gibi yapan ve bir Türk'ün kesene güvendiğinde neleri başarabileceğini vücut bulmuş halidir. Recep Tayip Erdoğan'a neden bu kadar bağlıyız çünkü devleti ve milleti için koyduğu hedefler var. 19 yıldır iktidar döneminde nereden devralıp nereye geldiğimizi insanların vicdanına ve gönüllerine bırakıyoruz. Bundan sonrasının da daha olacağını bileğimiz içinde Recep Tayip Erdoğan'ın önderliğinde Ak Parti kadroları olarak biz omuz omuzla gönül gönüle çalışmalarımızı yapacağız."