TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un resmi maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın duvarları tehlike arz etmesi nedeniyle 2021-2022 futbol sezonunda açık tribünlere seyirci alınmıyordu. Kırmızı-lacivertli ekip iç saha maçlarında yalnızca kapalı tribünlere ve misafir tribünlere seyirci alabiliyordu.

DUVARLARIN YAPIMI İÇİN İHALE TARİHİ AÇIKLANDI

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın tehlike arz eden duvarlarının yeniden yapılması ve tehlikenin ortadan kaldırılması için ihale çalışmaları tamamlandı. Duvar yapım ve yineleme çalışmaları için yapılacak ihale tarihi 11 Ocak 2022 olarak açıklandı. Bu tarihned yapılacak ihalede firma belirlenecek ve itiraz süresinin dolmasıyla birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın duvar yenileme ve yapım çalışmaları başlatılacak.

2022-2023 FUTBOL SEZONUNA YETİŞECEK
Zonguldak Kömürspor önümüzdeki sezon 2022-2023 futbol sezonunda Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda tam kapasiteli oynama imkanı bulacak.

TRİBÜNLER KOLTUKLANACAK
Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın açık tribünlerinin tamamı koltuklanacaktı. Ancak duvarların yenileme ihalesi nedeniyle koltuklama çalışmaları ihale sonrasına ertelenmişti. Duvar yapım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından açık tribünler de tamamen koltuklanacak, modern hale getirilecek.