Zonguldak'ta teşkilat çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını ifade eden Memleket Partisi İl Başkanı Mukadder Yalçın, Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Zonguldak'a geleceğini doğrularken gazetecilerin sorularını cevaplandı. Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın, "Teşkilat çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Türkiye Büyük Millet meclisinin grubu bulunan siyasi partiler bile Zonguldak'ta bizim kadar gündem oluşturamıyor ve bu gündemi biz oluşturuyoruz

Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce, Zonguldak'a gelecek. Parti il binasını kurma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tabelamızı astık önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Zonguldak'a gelecek ziyaretlerde bulunacak.
Genel Başkanımızın Zonguldak ile ilgili düşünceleri gerçekten çok olumlu ve güzel. Zonguldak'ın göç ve işsizlik sorunu var. Türkiye Taşkömürü kurumu'na madenci alımı ve Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndaki üretimin artırılması ile ilgili sorunların çözümü noktasında Sayın Genel başkanımızın çok güzel projeleri var. Zonguldak'ın küçük bir köy haline gelmesi, büyüme yolunda İlerleyememesi gerçekten önemli bir sorun bu sorunu da ciddi bir şekilde biz çözeceğiz. Memleket Partisi Zonguldak'ın her zaman yanındadır" dedi. Yalçın, Genel Başkan Muharrem İnce'nin Zonguldak ziyareti ile ilgili tarih vermedi.