Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a başarılar dileyen eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Dere ıslah, Sahil ve Lavuar alanı projelerinin kendisine ait olduğunu söyledi.
Zonguldak Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden bir önçeki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Başkan Mustafa Yorulmaz ve yönetim kurulu ile görüştü.
Başkan Yorulmaz ile çok eskiye dayanan bir dostluğunun olduğunu söyleyen
Zonguldak eski Belediye Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; "Değerli başkanımı çok eskiden tanır ve severim. Zonguldak belediye Başkanlığından sonrada ilişkilerimiz abi kardeş çerçevesinde devam ediyor. Kendisini uzun zamandır kendisini ziyaret edemediğim için kendimde bir uhte vardır. Özel şartlarımız ve pandemi şartları ziyaretimizi uzattı. Bugün kendisini ziyaret etme fırsatını buldum ve görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyareti için çok teşekkür ederim dedi.

Uzun; ŞEHİTLER BAŞ TACIMIZ

Zonguldak CHP Merkez ilçe başkanı Ebru Uzun; "Sayın başkanımızı uzun zamandan beri ziyaret edememiştik. Bugün belediye başkanımız Muharrem Akdemir ile birlikte ziyaretimizi yaptık. Şehitler derneği başkanımız ile çok iyi bir diyoluğumuz var. Şehitlerimiz ve şehit ailerimizle partimizin baş tacıdır. Parti olarak her daim şehit ailerinin yanındayız. Varsa bir sıkıntıları çözeriz" dedi.