Zonguldak eski Belediye başkanı Muharrem Akdemir, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akdemir, Pandemi süreci ve Zonguldak Belediyesinin çalışmalarını değerlendirdi.

ÇİFT MASKE KONUSUNDA UYARIYORUM

Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Tabi bu konuda önlem almamız gerekiyor. Pandemi sürecindd esnafımızın durumunu görüncr üzülüyouz. Bu sreçte inşallah ve maşallahlara kaldık.
Ben kendimi çift masle ile koruyorum. Çift maske kullanmaları konusunda çevremdekileri uyarıyorum.

TAM KAPANMA GELMELİDİR

Corona Virüs sürecinde tam kapanma gelir mi sorusunu ganıtlaya Muharrem Akdemir izlediğim kadarıyla on gğnlük süre tam kapnmayı göstecek. Zaten kapanma gelmelidir. Umarım bu süreçten sonrada daha güzel neticelere ulaşırız.

BAŞARI GÖRECELİ BİR KAVRAMDIR

Zonguldak Belediyesinin çalışmlarını da değrlendiren Akdemir:; "Ben görev yapmış bir belediye başkanı olarak başarı göreceli bir kavramdır genç arkadaşımız bir şeyler yapmaya çalışıyor ve bu konuyu halkımız en iyi şekilde değerlendirir ben kendisine başarılar diliyorum" dedi.

ELEŞTİRİ YAPMAM DOĞRU DEĞİLDİR

Yoğun yağan kar yağışlarının ardından Belediyenin karla mücadelede sınıfı geçti mi? sorusuna ilişkin; "Benim eleştiri yapmam asla doğru değildir. Hem mizac olark hem felsefe olark yanlıştır. İmkanlarını değerlendirmiş yada değerlendirememiş, Zonguldak halkı bunu görüyor kendisine başarı ve sağlık diliyorum" diye konuştu