DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, 12 halk otobüsünün geri çekilmesinin üzerinden Zonguldak Belediyesi'ni eleştirerek beceriksizlikle suçladı.

Bu süreçte vatandaşın, emeklilerin ve gazilerin mağdur olacağını belirten Fatih Keleş "Muhalif seslere soda ikram ediyordunuz ne oldu?" dedi.

Fatih Keleş'in açıklaması şöyle:
"Nerden bakarsak bakalım beceriksizlik, başarısızlık, kibir ve ego görüyoruz. Bir problemi çözemeyecek, bir sıkıntıyı gideremeyecek insanlardan çare bekliyoruz.
Şehir olarak 2 dönemdir iktidar partisinde olmayan belediye bu dönemde iktidara geçince, en azından şehrimizin cezasını kaldırdılar, kamu yatırımları geldi. Ama belediyecilik anlayışı kamu yatırımlarını kendi reklamlarıyla donatarak çalışıyoruz imajı vermekse işte orada biz belediye hizmetlerini kaybediyoruz. Yakında seçimde söz verdikleri vaatlerden yapılmış olanları nasıl uygulamışlar onlarıda sizlerle tek tek paylaşırız.
Bugün sizler aracılığı ile Halk otobüslerini sormak istiyorum. Neden bir çok otobüs çekildi? Bu problemi çözmek adına nasıl bir yol izleyeceksiniz? Bu süreçte vatandaşımız, yaşlılarımız, gazilerimiz, şehit yakınlarımız, öğrencilerimiz mağdur olacak, mağduriyeti giderebilecek misiniz?
Muhalif seslere soda ikram ediyordunuz ne oldu? Görev süreniz boyunca bir halk otobüsü meselesini çözemediniz, görülen o ki çözebilecek bir maharet ve isteğiniz de yok. Vatandaşa bu kadar çile çektirmenin elbette bir yoklaması olacaktır. Sizler o yoklamada yok yazılıcaksınız.
Kimseye soda da ikram etmeyin, size yetecek kadar var bol bol için."