AK Parti İl Başkanı Zeki Tosu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile birlikte yaptıkları "En az 4 milletvekili çıkaracağız" açıklamasına gelen tepkileri değerlendirdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Tosun ve Alan'ın açıklamasına "Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş" demişti. İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ise "Bir milletvekili çıkarsınlar, öpüp başlarına koysunlar' demişti.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Demek ki hem benim, hem de Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan'ın söylemleri yerine oturmuş" dedi.

Zeki Tosun'un konuyla ilgili açıklaması şöyle;
"Demek ki hem benim, hem de Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan'ın söylemleri yerine oturmuş ki, bu şekilde yorumlanıyor. Bizim hedefimiz 4 değil, 5'de olabilir. Zonguldak'ta zamanında bunlar oldu. AK Parti'nin Zonguldak'ta yaptıkları ve 2023'e kadar yapacakları ortada. Yerel seçimlerin ardından iki yıllık süreçte yapılanlar ve 2023'e kadar yapacağımız yatırım ve hizmetleri yaptığımız sürece İnşallah o 4'ü de alacağız.
AK Parti teşkilat yöneticileri ve belediye başkanları olarak biz muhalefet partisi il veya ilçe başkanlarının söylediklerine takılı kalmayacağız, işimize bakacağız. AK Parti teşkilatları olarak biz dedikodu yapmıyoruz, işimize odaklanıp gereğini yapıyoruz."