Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor sezona Teknik Direktör Savaş Demiral ile şampiyonluk parolasıyla başlamıştı. İlk 4 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi alan Devrek Belediyespor'da Teknik Direktör Savaş Demiral'ın istifasının ardından yönetim takımın başına daha önce de Devrek Belediyespor'u çalıştıran Teknik Direktör İlhan Özer'i getirdi. İlhan Özer yönetimindeki Devrek Belediyespor ilk maçında puan dahi kaybetmeyen lider Çilimli Belediyespor'u 5-2 yenerek büyük başarı elde etmişti. Özerli Devrek son 4 maçını kazanarak 12 puan topladı, 17 puanla ikinci sıraya yükselerek 19 puanlı lider Silivrispor ile arasındaki puan farkını da 2'ye düşürdü.

MUCİZE GİBİ BAŞARI

İlk 4 hafta yalnızca 1 galibiyeti bulunan Devrek Belediyespor'un başında çıktığı 4 maçtan 12 puan toplayan İlhan Özer'in başarası adeta mucize gibiydi. Mucize adam İlhan Özer açıklamalarda bulundu.

"İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARIMIZ OCAK 5'TE BAŞLIYOR"

Devrek Belediyespor Teknik Patronu İlhan Özer, "Geldiğimiz günden beri bir enerji oluşturmaya çalıştık. Aile takımı olmaya çalıştık. Bundan kaynaklanan antrenman şekillerinde, futbolun hata oyunu olduğunu fakat en az hata yapan takım olmak istedik. Bu konulara dokunuş yaptık. Sonra 4'te 4 oldu. Ardından da yukarıya aday olduk." dedi.

"MAÇLARIMIZIN HER BİRİ BİZİM İÇİN DEĞERLİ"

Özer, "İkinci yarı 8 maç var. Maçlarımızın her biri bizim için değerli ve final gibi olacak. İyi bir tempo ve çalışma ile bunun üzerinden gelmek istiyoruz. Çok fazla eksik gördüğümüz yerlere transfer yapacağız. Kulübümüzün ekonomik yapısından kaynaklanması nedeniyle 1-2 transfer yapacağız. Üçüncü oyuncular genç, alternatif oyuncular olabilir. Yönetim kurulu ile bir toplantı yapacağız. Rapor sunacağız. Ona göre, kampımızın olup olmayacağı belli olacak." İfadeleri kullandı.

"GAZLA TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Özer transfer için şunları söyledi: "Yapacağımız transferlerden ikisi bizi taşıyacak oyuncu olacak. Genç futbolcuları ben transfer olarak kabul etmiyorum. Arkada bekleyecek genç oyuncular kendi yöremizden de olabilir. İki kişi transfer planlamamızda var. Santrafor ve orta daha da sıkıntımız var. Onun haricinde, diğer taraflarda genç oyunculardan alternatifleri değerlendireceğiz."