Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta maddi sorunlar yaşayan Zonguldakspor'da yönetim kurulu üyeleri kulübe madde-manevi destek veren büyüklerine vefa örneği göstererek plaket veriyor.

Zonguldakspor'da yıllarca yöneticilik yapan, takıma maddi-manevi destek olan işadamı Fuat Velioğlu son 2 deplasman olan Hekimoğlu Trabzon ve Gümüşhanespor deplasmanlarının giderlerini karşıladı.

Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Mühammet Cüntay ise Fuat Velioğlu'nu işyerinde ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine kulüp adına teşekkür ederek plaket takdim etti. Fuat Velioğlu ise yapılan bu jest karşısında duygulanarak Zonguldakspor'un her zaman yanında olduğunu söyledi, takıma başarı temennisinde bulundu.

Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay konu hakkında şunları söyledi: "Zonguldakspor'un daimi destekcilerinden olan değerli büyüğümüz Sn. Fuat Velioğlu geçtiğimiz günlerde oynadığımız Trabzon ve Gümüşhanespor deplasmanlarında da kulübümüze katkı sağlamıştır."BİZ ZONGULDAKSPORLUYUZ"

Kendisini Yönetim Kurulu adına ziyaret ederek hatıra plaketi takdim ettik. Mücadeleye devam çünkü biz Zonguldaksporuz"

Öte yandan Zonguldakspor Kulüp Binası'nın yapımında da destekte bulunan işadamı Aytekin Sinopluoğlu'na da plaket takdim eden Muhammet Cüntay "Kulübümüze destek olan herkese vefalı olmak durumundayız. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.