Oyunfor tarzı siteler aracılığıyla satın alabileceğiniz dijital bakiyeler ile oyun hesaplarınıza yükleme yapabilirsiniz.

Hem mobil oyunlarda hem de uygulamalarınızda kullanabileceğiniz App Store Hediye Kartı ile iCloud, iTunes, App Music, App Store hizmetlerinde geçerli olan 25 TL ve 50 TL App Store Hediye Kartı kodlarını store hesabınıza yükleyebilirsiniz. IOS cihazınızda yer alan tüm uygulama ve oyun içi satın alımlarınızda bu bakiyelerden yararlanabilirsiniz.

App Store Hediye Kartı nasıl kullanılır?

İlk olarak Apple hesap kimliğiniz ile uygulamaya giriş yapın. Hesap sekmesinden "Kodu Kullan" seçeneğine tıklayın ve satın aldığınız App Store Hediye Kartı kodunu giriniz. Yüklemiş olduğunuz bakiye Apple hesabınızda artık gözükmektedir. IOS uygulama ve oyunlarınızda bu bakiyeyi kullanabilirsiniz.

Google Play Kodu nasıl kullanılır?

Play Store uygulamanızı açın. Hesabınıza giriş yaparak "Ödemeler ve Abonelikler" sekmesine tıklayın. "Hediye Kodu Kullan" seçeneğine tıklayın. Satın aldığınız 16 haneli aktivasyon kodunu açılan kısma yazıp "Kod Kullan" seçeneği ile onaylayın. 25 TL, 50 TL, 100 TL, 250 TL, 500 TL, 1000 TL olarak satın alabileceğiniz Google Play Kodu bakiyeleri ile Play Store'da yer alan tüm uygulamalarda ve indirdiğiniz mobil oyunlarda geçerlidir.

Mobil oyunlarda hediye kartı bakiyelerini oyun içi paralara çevirebilirsiniz. PUBG Mobile, Roblox, Free Fire gibi popüler oyunların içerisinde yer alan mağazalardan avatar, genişleme paketi, araç, item gibi öğeler satın alarak oyun hesabınızı geliştirebilirsiniz. Ayrıca bu oyunların direkt oyun hesabınızda aktif etmek üzere oyun içi para birimi olan PUBG UC, Roblox Robux, Free Fire Elmas gibi paketlerini e-pin kodu şeklinde Oyunfor.com üzerinden satın alıp aktif edebilirsiniz.