Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Milli futbolcusu Ahmet Çalık transfik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana geldi. Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

ZONGULDAK BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YAYINLADI
Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiğini öğrenen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 2.lig temsilcimiz ZonguldakKömürspor, BAL temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor taraftar grubu Mavi Şeytanlar Grubu başsağlığı mesajı yayınladı:

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: "Konyaspor'da forma giyen ve milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Genç yaşta aramızdan ayrılan Çalık'a Allah'tan rahmet; yakınlarına, Konyaspor camiasına ve Türk futbol ailesine baş sağlığı dileriz."

EREĞLİ BELEDİYESPOR: "Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz."

ALAPLI BELEDİYESPOR: "Süper Lig Takımlarından Konyasporun Formasını Giyen Futbolcu Ahmet Çalık kardeşimiz Trafik Kazasında Hayatını Kaybetmiş.. Her Ölüm Çok Üzücü Lakin 27 Yaşındaki Genç Bi Futbolcunun Ölümü Bizi Derinden Üzmüştür. Konyaspor Ve Türk Futbol Camiasının Başı Sağ olsun. Mekanı Cennet Olsun"

ÖMER SELİM ALAN: "Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor ve Milli Takım futbolcumuz Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve spor camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah"

ALİ BEKTAŞ: "Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor ve Milli Takım futbolcumuz Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve spor camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah"