Milli Takım Boks antrenörü İshak Tiryaki'nin keşfettiği, kısa sürede ulusal ve ulaslararası başarılara imza atan Milli Boksör Birol Aygün futbola geri dönüyor.
2019-2020 futbol sezonunda ikinci amatör kümede mücadele edecek olan İnağzıspor'da geçtiğimiz yıllarda futbol oynayan ve attığı gollerle takımını sırtlayan Birol Aygün 3 yıl aradan sonra tekrar yaşadığı mahallesinin takımı İnağzıspor'a geri döndü. 15 Şubat tarihinde başlayacak lig öncesinde takımla birlikte idmanlara çıkan Birol Aygün Ulusal ve Uluslararası Boks turnuvalarından fırsat buldukça yeni sezonda İnağzıspor forması giyecek.


BİROL'U ZORLU SÜREÇ BEKLİYOR
Bu arada Milli Takım Boks antrenörü İshak Tiryaki ile birlikte boks çalışmalarını sıkı tempo ile sürdüren Birol Aygün 20 gün içinde iki önemli şampiyonaya katılacak. İlk olarak 1 hafta sonra Macaristan'da düzenlenecek olan Uluslarası Büyükler Boks Şampiyonası'nda Milli forma ile Türkiye'yi temsil edecek olan Birol Aygün ardından 10 Şubat tarihinde ise İngiltere'de gerçekleştirilecek olan Olimyitat Oyunları Kota maçlarına katılacak ve olimpiyat vizesi için ringe çıkacak.


DÖNÜŞTE FUTBOLA DEVAM
Birol Aygün bu iki önemli turnuvanın ardından Zonguldak'a dönerek İnağzıspor formasıyla takımının şampiyonluğu için sahaya çıkacak ve atacağı gollerle takımının başarasında pay sahibi olacak.


İNAĞZISPOR GÜÇLÜ KADROSUYLA İDDİALI GELİYOR
İnağzıspor yeni sezon öncesinde Burak Tiryaki, Enes Kara, Ertuğrul Aygün, Orhan Tiryaki, Berkay Özdemir, Doğukan Aygün, Oğuzhan Çakır, Gökhan Yağlı, Berk Özdemir, Zafer Ertürk, Beyhan Çiftci, Erdi Acar, Yağız Toksoy ve Umut Cengiz'i kadrosuna katarken sezona şampiyonluk parolasıyla girecek.