Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde MHP'den istifa eden Belediye Meclis üyesi Abdullah Cebeci, milletvekillerinin törenle parti rozeti takmasına rağmen AK Parti'ye üye yapılmadı.

MHP'den istifa eden Ormanlı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Cebeci, belediye binasındaki tören ile AK Parti'ye geçti. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ile Cebeci'nin imzaları atması sonrası AK Parti
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, bu üyeliğin gerçekleşmediğini belirerek "Teşkilatın beyanları esas alınmalı uyarısında bulundu.
Tosun şunları söyledi:
"31 Temmuz tarihinde Karadeniz Ereğli'ye bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Meclis Üyesi Abdullah Cebeci'nin MHP'den istifa ederek AK Parti'ye katıldığı yönünde haberler yerel gazete ve internet haber sitelerinde yer almıştır.
Ancak, Ormanlı beldemizde sayın vekillerimizin belediye başkanlığını ziyareti sırasında spontene bir şekilde meydana gelen ve teşkilatlarımızın bilgisi dışında vuku bulan, basına yansıyan üyelik gerçekleşmemiştir. Bu tür haber ve gelişmeler karşısında partimizin sorumlu teşkilat ve yöneticilerinin beyanlarını esas almalarının yerinde olacağını belirtiriz."