AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Filyos Karayolunun 3. Etabını ihale ve sözleşmesinin yapıldığını söyledi.

Kilimli sahil yolunda fırtına sebebiyle oluşan hasarın giderildiğini ve 22'sinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yolunu açılışının yapılacağını belirten milletvekili Türkmen önemli açıklamalarda bulundu. Türkmen yolla ilgili yapılan eleştirilere sert cevap verdi.

KİLİMLİ SAHİL YOLUYLA İLGİLİ HİÇ BİR SIKINTI YOK VE 22'SİNDE CUMHURBAŞKNIMIZ AÇACAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Kilimli sahil yolun da hazırlıkların hepsi tamam ve Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak'a 22'slnde Şeref verecek. Cumhurbaşkanımızın seçimlerden bu yana Zonguldak'a 4. kez gelişi olacak ve bu Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ziyaretler ile Zonguldak'a ne kadar önem verdiğini de gösteriyor. Yolla ilgili bir sıkıntımız yok. Deniz dolgusu tamamlanıyor. İnşallah hayırlısıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak a gelecek ve bizleri şereflendiredecektir ve burada da yoluda yerinde görmüş olacak" dedi.

BİRİLERİNİN UYARMASINA DA GEREK YOK!

Kilimli sahil yolunda meydana gelen zarar nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli ilçe Başkanı Erol Sarıal başta olmak üzere birçok muhalif kesimlerce yapılan Kilimli sahil yolu ile ilgili yapılan eleştirilere tepki gösteren AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ,"Uyarılacak bir şey yok, Sadece dolgular tamamlanacak herhangi bir sıkıntımız da yoktur. Birilerinin de uyarmasına da gerek yoktur. Karaolları olarak artık dünyada altyapı yapan en önemli ülkelerden birisiyiz hem teknik elemanlarımız olsun Hem kurumlarımızda olsun Hem özel sektörümüz olsun onun için böyle bir sıkıntımız yok. Dediğim gibi sadece dolgunun bir kısmı devam ediyor. Karadeniz'de zaman zaman dalgalar 7-8 metrenin üzerine çıkıyor yola Dolayısıyla yola su atmış olur, dalgalar attı zaten Başka da bir sıkıntı yok. Önlem zaten alındı yolun kendisi bitti,eksik kalan dolgularımız var. Çatalağzı kadar olan 2. Etap devam ettiği için dolgusu onunla beraber devam ediyor' dedi.

FİLYOS'A KADAR OLAN
3. ETAP MÜJDESİ..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "Sahil yolunun 2. Etabı Kilimli-Muslu arası ihalesi daha önce yapılmıştı 3. Etabında Muslu"dan Filyos'a kadar olan bölümünde ihajesi ve sözleşmesi yapıldı. 3. Etap ile ilgili lhale ve sözleşme yapıldı.Filyos"a kadar olan"dedi.

FİLYOS-ÇAYCUMA ANAYOLU YENİDEN İHALE EDİLİYOR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen "Filyos-Çaycuna ana yola kadar olan 8,5 kilometrelik yolun ihalesi yapılmıştı ancak orada bir itiraz oldu ve oranın şimdi yeniden ihalesi yapılıyor" dedi.