Sami Aydın, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı TTK Memurlar Lokali'nde yemeğe davet etti.

Yemek sırasında sohbet edilirken TTK Memurlar Lokali İşletmecisi Sami Aydın, dönemin Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'a ağzı alınmayacak küfürler etti. Milletvekilleri büyük şok yaşadı. Yemeği yediler kalkıp gittiler.
Yemek sonrası mekanda kalan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Sami Aydın'a, Milletvekillerinin yanında Ak Parti İl Başkanına küfür edemeyeceğini çok sert sözlerle anlattı.
Sami Aydın, milletvekillerini teker teker aradı ve özür diledi!
Bedava güveç diye TTK Memurlar Lokali'ne giden Ak Parti ekibi bu şoku uzun süre atlatamadı. Ancak daha sonra Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, mekana takılmaya başladı. Bedava güveç baldan tatlı geldi.
Zeki Tosun'un istifası sonrası yerine atanacak il başkanının belirlenmesi için Zonguldak'a gelen heyet TTK Memurlar Lokali'nde kahvaltıya götürüldü. Gün içinde olayları öğrenen heyet, akşam yemeği için Memurlar Lokali'ne gitmedi!
Polat Türkmen gibi üç dönem milletvekilliği yapan bir isim, partisinin il başkanına ağır sözlerle küfür edilen bir mekana neden gider? Sadece bedava güveç için mi? Yoksa Mükerrem Ayçiçek'i İl Başkanı yapmak için mi?
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a, TTK Memurlar Lokali'nde yaptığı kaçak bölümü 10 gün içinde yıkacağına dair namus/şeref sözü veren Sami Aydın, bu sözleri güvecin içine atıp Polat Türkmen'e mi yedirdi?
Ak Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar ile Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir'i güveç yemeğe davet eden Sami Aydın, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a verdiği namus/şeref sözünü onlarla birlikte mi yedi?
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri kaçak olduğu mahkeme kararıyla tespit edilen, hakkında yıkım kararı verilen bir mekana neden gider? Sadece bedava güveç yemek için mi? Sami Aydın'ın küfürlerini dinmek için mi?