"BÜYÜK ŞAHSİYETLER YAS TUTULARAK DEĞİL, FİKİRLERİ, ESERLERİ VE GAYRETLERİYLE ANILIRLAR"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi UÇAR, Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82'inci Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. UÇAR, "Biliyoruz ki; büyük şahsiyetler yas tutularak değil, fikirleri, eserleri ve fedakar gayretleriyle anılırlar. Bizler ve bizden sonraki nesiller de Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi daha da güçlü bir hale getirmek için yolumuza devam edeceğiz." dedi

Mustafa Kemal'i anlamak; yurdumuzu dünyanın en mamur ve en medeni memleketleri seviyesine çıkarmak, milli kültürümüze sahip çıkarak büyük bir medeniyet tesisi için çalışmak demektir diyen Hamdi UÇAR, şunları ifade etti.

"Bize düşen, onların milletimize emanet ettikleri ve insanlık için bıraktıkları güzel eserlere sahip çıkmaktır. Biliyoruz ki; büyük şahsiyetler yas tutularak değil, fikirleri, eserleri ve fedakar gayretleriyle anılırlar. Bizler ve bizden sonraki nesiller de Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi daha güçlü, daha kalkınmış hale getirmek için, yine onun ilkelerinin ışığında yolumuza devam edeceğiz. Bu düşüncelerle aramızdan ayrılışının 82'inci yıl dönümünde Ulu Önderimizi bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyorum"