MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Teşkilat Başkanı Korhan Uzaldı, Sosyal Politikalar Başkanı Barış Aşan, Perşembe Belde Başkanı Akif Alibabaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Bedrettin Aytepe, Muhammet Girgin,Fatih Usluer,Fatih Kararmış'ın katılımıyla Kerimler Köyünde teravih namazına katılarak ziyarete başladı. Namazın ardından köy kıraathanelerini dolaşan MHP heyeti, vatandaşları dinledi.

Kerimler Köyü parti temsilcisi Yasin Dombaycı, köyde ki yol sorununu ve çevre yolundan köye girişte kapatılan eski OSB girişine cep yapılması konularını dile getirdi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan;" Kerimler Köyümüzde bizleri misafir eden Yasin Dombaycı kardeşime ve köy halkına teşekkür ederim. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ilçemiz ve köylerimizde ki sorunlara değinmek ve gerekli yerlere ulaştırarak çözümüne yardımcı olmaya çalışıyoruz. 'Bize Türkiye Çaycuma' diyerek başladığımız bu yolda bölgemize ve halkımıza hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu mübarek ayda bizleri misafir eden Kerimler Köyümüze tekrar teşekkür eder ve hayırlı ramazanlar dilerim"dedi.