Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, ''Adım Adım 2023, İl İl Anadolu'' programı kapsamında Zonguldak'a geldiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilleri ile Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Zonguldak Şehit Şileleri Derneği'ni ziyaret ettiler.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyetini Şehit aileleri Derneği Başkan yardımcısı Cihan Köktürk karşıladı. Şehit aileleri Derneği ikinci Başkanı Cihan Köktürk, MHP heyetine şehit maaşları arasındaki farklılıkların giderilmesi için dosya verdik.

ŞEHİTLER BİZİM CANIMIZ CİĞERİMİZ

Şehitler derneği nde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, " Şehitler biz bizim canımızdır ciğerimizdir. Şehidine sahip çıkmayan millet millet olmamalıdır" dedi.


HEPİMŞZ ŞEHİT VE GAZİ ADAYIYIZ

Ümit Yılmaz; "Gazilik ve şehitlik çok kutsal bir kavramdır. Geçmişten bugüne kadar sürekli vatanın savunması için hepimiz gazi ve şehit adayıyız.
Gerekirse Şehit olmak ve şehadet makamına ulaşmak için her türlü gayreti gösteririz. Genel başkanımızın da gaziler ve şehitlerle aileleri ile alakalı büyük hassasiyeti olduğunu biliyoruz. Kendilerine yapılan Bu menfur küfürün lanetlediğimizi söylemek istiyoruz" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla "ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU" temalı MHP il ziyaretleri kapsamında Zonguldak il programına; Milletvekili Hayati Arkaz, Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK üyesi Murat Kotra, MYK üyesi Afşin Birben, MYK üyesi Yüksel Aydın, MYK üyesi Çağrı Aci, MDK üyesi Ahmet Korhan Mastı katıldı.