Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çaycuma İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın mensuplarını ağırlayan İlçe Başkanı Mustafa Kaplan zor şartlarda görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

Parti olarak her zaman basına destek vermeye özen gösterdiklerini belirten Kaplan her kesimin basına hak ettiği değeri vermesi gerektiğinin altını çizdi. Kaplan; "Parti olarak da bizim sesimizi kamuoyuna duyuran ilimizde ve ilçemizde görev yapan değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Basın mensuplarımızın üzerlerine düşen görevi 7/24 özveri ile yaptıklarını görüyoruz.

Vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan gazetecilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz"dedi.

Son olarak MHP yönetimi günün anlam ve önemine istinaden basın mensupları ile birlikte pasta kesti. Kendilerini unutmayan MHP ilçe teşkilatına teşekkür eden basın mensupları gazetecilerin sorunları üzerine sohbet gerçekleştirdi.