Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi'nde geçtiğimiz sezon grubunda ilk 2'şe kalarak 1.Lig'e yükselme grup maçları oynamaya hak kazanan MFA Zonguldak Spor Kulübü umutlarını gelecek sezona bıraktı.

2022-2023 sezonu öncesinde ilk olarak teknik ekibi oluşturan MFA Zonguldak Spor Kulübü yönetimi teknik ekip için imza töreni düzenledi. Yönetim, menejer Orhan Yazıcı ve teknik heyet ile birlikte daha sonra iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak.

MFA Zonguldak Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle: "Geçtiğimiz haftalarda Yusuf Yavuzarslan hocamız ile Sportif Koordinatör ve Baş Antrenör olarak anlaşmamızın ardından, takımımızı 1. Lige çıkarma hedefi doğrultusunda yoğun bir çalışma başlattık. Yaptığımız değerlendirmeler sonucu bugün itibariyle teknik ekibimizi oluşturmuş bulunuyoruz. Yeni sezonda Serdar Aktop hocamızla anlaşmayı yenilerken, Muhammet Fatih Sarı, Gamze Köse, Abdülkadir Aksu ve Serhat Can hocalarımızı da kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerine hoş geldiniz diyor, yeni sezonda bizi hedeflerimize taşıyacaklarına olan inancımızı yenilemek istiyoruz.

MFA Zonguldak Spor Kadın Voleybol Kulübü 2022-2023 Sezonu Teknik Ekibi:

Yusuf YAVUZARSLAN - Sportif Koordinatör ve Baş Antrenör

Serdar AKTOP - A Takımı Yardımcı Antrenörü - Alt Yapı Sorumlusu

Abdülkadir AKSU - A Takım Alan Antrenörü - Midi Takım Sorumlusu

Serhat CAN - A Takım Alan Antrenörü- Küçük Takım Sorumlusu

Gamze KÖSE - A Takım Alan Antrenörü - Mini Takım Sorumlusu

Muhammet Fatih SARI - A Takım Kondisyoneri"