Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig müsabakaları 16 Ekim Cumartesi günü başlıyor. Zonguldak'ı ligde temsil edecek olan MFA Zonguldak Spor Kulübü ile saha ve seyircisi önünde ligin ilk maçını Kocaeli İzmitspor ile oynayacak.

MFA GÜÇLÜ KADRO KURDU

Yıllarını Halkoyunları ve folklor branşının yanı sıra Voleybol sporuna vermiş olan MFK Zonguldak Spor Kulübü idari menejeri Orhan Yazıcı, MFK kurucusu ve sahibi Murat Uzun ve Kulüp Başkanı Fatih Furtun ile birlikte istişare yaparak birbirinden kaliteli ve yetenekli sporcuları bir araya getirerek güçlü bir kadro oluşturdu.

Lig öncesinde Zonguldak'ta düzenlenen "Kömürün Kızları Voleybol Turnuvası"nda oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon olan MFA Zonguldak Spor Kulübü lig öncesi de büyük moral topladı.

MFA ZONGULDAK SPOR KULÜBÜ, KOCAELİ İZMİTSPOR MAÇINA HAZIR

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nde ilk maçını 16 Ekim Cumartesi günü Site Kapalı Spor Salonu'nda seyircisi önünde Kocaeli İzmitspor'u konuk edecek olan MFA Zonguldak Spor Kulübü tüm hazırlıklarını tamamladı, 14.00'da oynanacak maçın başlama saatini bekliyor.

MFA Zonguldak Spor Kulübü İdari Menejeri Orhan Yazıcı tüm Zonguldaklı voleybol severleri Cumartesi günü 14.00'da Site Spor Salonu'nda destek için beklediğini belirterek maça davet etti.