Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü sporcuları, teknik heyet ve İdari menejer Orhan Yazıcı Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ligde son maçında şampiyon adaylarından Bilecik Bozüyük'ü deplasmanda 3-1 yenme başarısı gösteren MFA Zonguldak Spor Kulübü'nü kutlayan Hakan Yüksel, MFA'yı sezon sonunda şampiyon görmeyi arzu ettiğini söyledi.

İdari Menajer Orhan Yazıcı kendilerini kabul eden ve her zaman destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ederek takımın durumu ve hedefi hakkında bilgi verdi.

HAKAN YÜKSEL MFA'YI KUTLADI

2.Lig'de başarılı sonuçlardan dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise şunları söledi: "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız ve desteklerimiz devam edecek. Tüm maçlarınızda başarılar dilerken, inşallah bu sene şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lige yükselerek Zonguldak'a büyük mutluluk yaşatırsınız. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum"