Türkiye Kadından Voleybol 2'nci Ligi'nde mücadele edecek olan MFA Zonguldak Spor Kulübü sezonun son transferini gerçekleştirdi. Pasör çaprazı mevkiinde oynayan Zeynep Ülkü 1 yıllığına MFA forması giyecek.

Geçtiğimiz sezon play-off maçlarına kalan MFA Zonguldak Spor Kulübü yeni sezon öncesinde dış ve iç transferde hamlelerini erken yaparak yeni sezon kadro yapılanmasının büyük bölümünü tamamlamıştı. MFA'nın son transferi Zeynep Ülkü oldu.

ZEYNEP ÜLKÜ KİMDİR?

MFA Zonguldak Spor Kulübü'nden transferle ilgili yapılan açıklama şöyle: "22 yaşında ve 1,83 boyundaki sporcumuz, pasör çaprazı mevkiinde oynamaktadır. Zeynep Ülkü, Voleybola Kayseri voleybol kulübünde başlamış. Cera style Osb tekbik kolejinde 1.Lige başarısı göstermiştir. 1.lig tecrübesi olan oyuncumuz daha sonra Antakya Belediyesine transfer oldu. ardından 2021-2022 sezonunda MFA Zonguldak spor da forma giymiştir. Deneyimli oyuncumuz Zeynep Ülkü'ye kulübümüzdeki 2. sezonunda başarılar diler, birlikte yeni zaferler yaşayacağımız bir sezon temenni ederiz"