Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nde ilk maçını Cumartesi Site Kapalı Spor Salonu'nda seyircisi önünde Kocaeli İzmitspor ile oynayan MFA Zonguldak Spor Kulübü rakibini 3-0 yenerek lige galibiyetle başladı.

Karsılaşmayı Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fakri Aktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, MFA Sahibi Murat Uzun, Kulüp Başkanı Fatih Furtun ve Voleybolseverlwr izledi. MFA setleri 25-20, 25-17, 25-10 kazandı.

MFA İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRMİŞTİ
Zonguldak'ın yeni kulübü MFA Zonguldak Spor Kulübü kuruluşunun ardından lig öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirerek Kömürün Kızları Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluk elde etmişti. Bu turnuvanın ardından ligin ilk maçında da turnuvadaki performansını göstererek Kocaeli İzmitspor karşısında da çok iyi oyunla sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrılan MFA Zonguldak Spor Kulübü ilk maçında rakiplerine gözdağı verdi, ligde iddialı olduğunu gösterdi.

GÖZLER İKİNCİ MAÇA ÇEVRİLDİ

Ligdeki ilk maçında İzmitspor'u 3-0 mağlup eden MFA Zonguldak Spor Kulübü ikinci maçını da deplasmanda Yalova'da Çiftlikköy Belediespor ile oynayacak.

ZONGULDAK'TAKİ BOŞLUĞU DOLDURDULAR
Zonguldak'ta futbol üst düzeyde oynanıp seyirciler tarafından büyük ilgi görürken, Voleyboldaki boşluğu ise MFA Zonguldak Spor Kulübü doldurdu. İlk maçta şampiyonluk yolunda önemli mesajlar veren MFA Zonguldak Spor Kulübü'nün özellikle iç saha maçlarında taraftar potansiyelinin her geçen gün artması ve Zonguldaklı voleybol severlerin MFA'ya destek vermesi bekleniyor.