Türkiye Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü Pazar günü deplasmanda Bilecik Belediyespor'a konuk oldu. Sahada rakibine karşı oldukça üstün oyun sergileyen MFK Zonguldak Spor Kulübü sahadan 3-0 galip ayrılarak play-off yolunda büyük bir avantaj sağladı.

Bilecek Bilediyespor karşısında ilk seti 25-14 kazanan MFA ikinci seti 25-8, 3'üncü seti ise 25-16 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 32'ye çıkaran MFA Zonguldak Spor Kulübü ikinci sıradaki yerini de korumuş oldu. Ligde son 3 maçı kalan MFA bu maçları da kazanarak play-off yolunda engelleri aşmak istiyor.

ZONGULDAK'A BÜYÜK HEYECAN YAŞATIYORLAR

MFA Kurucu Ortağı ve Genel Koordinatörü Murat Uzun ve MFA Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Fatih Furtun Zonguldak'a kurdukları maske fabrikası ile sağladıkları istihdamın yanı sıra kent ve ülke ekonomisine kattıkları değerin yanı sıra Zonguldak Voleyboluna MFA Zonguldak Spor Kulübü Voleybol takımını kurarak verdikleri destek ve iddialı takımlarıyla Voleybolseverlere yaşattığı heyecan taktir topluyor.

PLAY-OFF'A 3 HAFTA KALDI
MFA Zonguldak Spor Kulübü ligde son 3 maçı kaldı. Temsilcimiz hafta sonu sahasında play-off mücadelesi veren Tepebaşı Gençlikspor ile karşılaşacak deplasmanda Yolavaspor Esenköy Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. MFA ligin son haftasında ise saha ve seyircisi önünde Bozüyük Belediyespor ile oynayacak. MFA Bu maçlardan galip ayrılması halinde play-off müsabakaları oynayıp hedefine ulaşmanın planlarını yapıyor.