BEÜ'nün birimlerinden seçilen temsilciler, akademik açılış ve 30'uncu yıl etkinlikleri kapsamında görüş alışverişinde bulunmak üzere Tahir Karauğuz Konferans Salonunda bir araya geldi. Ekim ayının ilk haftası yapılması planlanan akademik açılış ve 30'uncu yıl etkinlikleri sebebiyle gerçekleştirilen toplantıda, konser ve sergi, Zonguldak'ın nostaljik fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterimi, dans gösterisi ve merhum personelleri ve mezunları için mevlit verilmesi gibi konular görüşüldü.

BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yönetiminde yapılan toplantıda gündeme alınan konulardan bir diğeri ise Üniversiteden mezun olan öğrencilerle Pilav Günü yapılması hususu oldu. Mezunların böylesi bir etkinliğe katılmasından büyük mutluluk duyacaklarını dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, bunun aynı zamanda mevcut öğrencilerin iletişim ağını genişleteceğini ve motivasyonunu arttıracağını ifade etti.

Yoğun bir katılımın olduğu ve çok çeşitli fikirlerin önerildiği toplantı, yaklaşık bir buçuk saatlik sürenin ardından sona erdi.