Arsenal futbolcusu Zonguldaklı Mesut Özil'in Fenerbahçe ile anlaştığı haberleri büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçe yönetimi ve Mesut Özil'in temsilcileri arasında anlaşmanın son detayları görüşülürken, iş Mesut Özil'in Fenerbahçe'de giyeceği forma numarasına kaldı.

Zonguldaklı yıldız futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe yönetiminden 10 numaralı formayı talep ettiği ancak 2020-2021 futbol sezonunda 10 numaralı formayı Samatta'nın giymesi nedeniyle sezon sonuna kadar Mesut'un 10 numaralı formayı giymesi imkansız.

AİLESİ İLE BİRLİKTE 67 NUMARALI FORMADA KARAR KALDI

Mesut Özil sezon sonuna kadar memleketi Zonguldak'ın 67 numaralı formayı giyeceği öğrenildi. Özil ailesinin de bu karara çok sevindiği öğrenilirken, Mesut'un aldığı bu kararı destekledikleri öğrenildi. Mesut'un bu kararı hem Zonguldak'ta hem de Devrek'te taktirle karşılandı.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini önümüzdeki günlerde resmen açıklaması, Mesut'un da 67 numaralı forma ile imza törenine çıkması bekleniyor.

TAKİP ETTİĞİ TEK TÜRK TAKIMI ZONGULDAKSPOR

Yıllarca Avrupa'da oynadığı futbolla ses getiren Zonguldaklı Mesut Özil'in sosyal medya hesabında takip ettiği tek Türk takımının Zonguldakspor olduğu gözleniyor. Fenerbahçe transferinin ardından ikinci takımında Fenerbahçe olması bekleniyor.