Messenger yani Facebook Messenger, Facebook tarafından geliştirilmiş, milyonlarca kişiye hizmet veren bir uygulamadır. Hızlı olması sebebiyle hem görüntülü hem de yazılı sohbet etme imkanı sağlar. Çoğu kişi messenger indir işleminin nasıl yapıldığı konusunda bilgi sahibi değildir. Messenger indirmek kolay ve basit bir şekilde yapılır. Öncelikle telefonunuz da Google Play yüklü olmalıdır. App Store' dan da indirebilirsiniz.

Messenger yükle işlemi esnasında telefon açık olmalı, internette bir problem olmamalıdır. Android ve iOS işletim sistemi olan her telefona bir kaç dakika içinde çok kolay bir şekilde Messenger indirilebilirsiniz. İndirdikten sonra, uygulamayı açma kısmı da çok önemlidir. Özellikle Facebook hesabı olmayan kişiler, nasıl giriş yapacağını merak eder.

Messenger Uygulamasına Nasıl Giriş Yapılır?

Ücretsiz Messenger indir işleminin ardından uygulamaya giriş yaparak kullanabilirsiniz. Eğer bir Facebook hesabınız varsa, kolay bir şekilde uygulamayı indirip, Facebook üzerinden giriş yapabilirsiniz. İlk olarak bir hesap oluşturmanız gerekir. Hesabınız yok ise yeni hesap oluşturma butonuna tıklayıp, telefon numaranız ve adınızı yazmanız, giriş yapmanız için yeterli olacaktır. Messenger' a giriş yaptıktan sonra, sesli olarak mesaj gönderebilir, yazılı mesajlaşabilir, isteseniz de karşı tarafı arayıp, canlı görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Tüm bu gelişmiş özelliklere sahip olduğu için, Messenger en çok indirilen uygulamalar arasında yer alır.

Kaynak: https://www.messengerindir.org/