Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen 5 adet ayaklı el dezenfektan standı çeşitli kurumlara teslim edilmek üzere kaymakamlığa hediye edildi.

Kaymakam Muharrem Coşgun katkılarından dolayı okul yönetime teşekkür ederken; "Emeği geçen herkesi tebrik ederiz. Gayet güzel olmuş. İnşallah pandemi ile mücadelede faydalı olur. Üzerimize düşen bir görev olursa da her zaman okulumuzun yanındayız"dedi.

Okul Müdürü Sezgin İnam ve Müdür Yardımcısı Durmuş Üçer, Kaymakamlık, Çaycuma Devlet Hastanesi, İlçe jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verilmek üzere kurumların logoları ile hazırlanan stantların üretimi hakkında bilgi vererek Kaymakam Coşgun'a teslim ettiler. Teslim töreninde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nusret Parlak ile İsmail Çelebi de hazır bulundu.

Müdür Yardımcısı ve Mobilya İç Mekan Tasarım Öğretmeni Durmuş Üçer ise; "Pandeminin ilk başladığı dönemlerde bizler siperlik de yaparak hastanemize teslim etmiştik. Dezenfektanda resmi kurumlarda zorunlu hale gelince bizde okul olarak üretmeye karar verdik. Öğretmen-öğrenci işbirliği ile üretiyoruz. Önce okullarımıza verdik. Sipariş üzerine pedallı ve pedalsız olarak el dezenfektan standı üretmeye devam edeceğiz"dedi.