Açılış ve bir önceki birleşimin tutanak özetinin okunup onaylanması ile başlayan mecliste 3 günden maddesi görüşüldü. Meclis gündeminde 2 yeni ticaret alanı için talepte bulunulup meclis'ten onay istendi. Ticaret alanları ile ilgili maddeler imar ve bayındırlık komisyonlarına havale edildi.

Gündemin 3'üncü maddesi şöyle: Ereğli İlçesi, Sücüllü Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 107 ada, 344 parsel no ile kayıtlı taşınmaz üzerinde, 'Ticaret Alanı' amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi.

Gündemin 4'üncü maddesi şöyle: Alaplı İlçesi, Mollabey Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 115 ada, 3 parsel no ile kayıtlı taşınmaz üzerinde, " Ticaret Alanı" amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi.

Gündemin 5'inci maddesi şöyle: Kdz. Ereğli İlçesine bağlı; Yazıcılar Köyü, Yeşilköy Köyü, Alaplı İlçesine bağlı; Aydınyayla Köyü, Yenidoğancılar Köyü, Çaycuma İlçesine bağlı; Madenler Köyü, Uluköy Köyü, Güzelyurt Köyü, Esenyurt Köyü, Ayvazlar Köyü, Merkez İlçesine bağlı; Kumtarla Köyü Muhtarlıklarının, mezarlık saha taleplerinin, İdaremizin 2022 yılı Proje Programına alınması hususunun görüşülmesi.

Gündem maddeleri oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.