Bir süredir Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören Kozlu'nun tanınmış esnafından Türktelekom Bayisi işletmecisi Mahmut Yalçın Artikar, yaşama yenik düştü.

Muzaffer Artikar, için Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Aziziye cami'nde cenaze Töreni düzenlendi. Artikar, Kozlu Aziziye cami'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şahin Kala, Zonguldak Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tunay Küçük, Zonguldak Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem, Kozlu Esnaf ve Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, Çaycuma Elektrikçiler Odası Başkanı Hayri Kandemir, Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, Zonguldak Terziciker ve Kunduracılar Odası Başkanı Çetin Yıldız, Kozlu TTK İşletme Müdürü Ümit Değirmenci, Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK eski Genel Sekreteri Bahri Kara, Zonguldak Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hacı hikmet Abdurahmanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.