Bu sayının 3 bini geçmesini beklediklerini ifade eden Ahmet Karayılmaz şunları ifade etti:

"VARDİYA SİSTEMİYLE EKİPLERİMİZ KÖYLERDE ÇÖP TOPLADI"

"Bayram öncesine çok kısa bir süre kala bir sel felaket yaşamıştık. Köylerimizde çevre temizliği sürekli kanayan bir yara. Çevre temizliği ve çöp toplanması ile ilgili olan sorunları aşmak adına İl Özel İdaresi olarak müdürlüğümüzü kurmuştuk ve vardiyalı bir sistem geliştirdik. Vardiya sistemini devreye sokarak çöp sorununu bu şekilde atlattığımızı düşünüyoruz. Halihazırda da arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyorlar. Hafta sonu da görevlerini eksiksiz olarak yaparak çevre temizliği ve çöp toplama sorununu ortadan kaldırıyorlar."

Gökgöl Mağarası'nı bayram haftası süresince son 5 günde 2600 kişinin ziyaret ettiğini ifade eden İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz , "Gökgöl Mağarası'nı bayramda halkın ziyaretini açtık. Bilindiği gibi Gökgöl Mağarası büyük bir felaketle karşılaştı. Su basması sonucu gelen hafriyatlar vardı ve ekip arkadaşlarımız çok yoğun bir şekilde çalışarak hafriyatı temizleyerek Gökgöl Mağarası'na vatandaşların ziyaretine, turizme açtılar.

Kurban Bayramı ile birlikte Son 5 günde 2 bin 600 kişi Gökgöl Mağarası'nı ziyaret etti. Geçen yılki Kurban Bayramı ziyaretçi sayısına göre bu yılki ziyaretçi sayısında %yüz bir artış söz konusu ve bundan büyük bir mutluluk duyduk. Hafta sonu itibariyle de gelecek kişi sayısının 3000'i geçmesini bekliyoruz. Gökgöl Mağarası'nda şu anda küçük çaplı elektriksel arızalar var onları da en kısa sürede tamir edeceğiz."