TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor bugün deplasmanda karşılaştığı Gümüşhanespor maçından 4-2'lik yenilgi ile ayrıldı.

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Vahit Olgun Zonguldakspor maçının ardından Tekkeköy mevkiindeki Kulüp tesislerinde 19.00 sıralarında kulüp binasına gelen İ.K isimli şahısla arbede yaşadı. Arbede sırasında İ.K. kulüp başkanı Vahit Olgun'a ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunla yere yığılan Vahit Olgun olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YAKALANDI

Silahlı saldırının şüphelisi olan ikinci şahsın da yakalandığını duyurdu.
Valilik'ten yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun'a yapılan silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak görgü tanıklarının da ifadesine göre silahlı saldırıyı gerçekleştiren İ.K. isimli şahsın yakalanmasının ardından İ.K ile olay sırasında birlikte olan ve olay yerinden birlikte kaçan M.E. isimli şahsın da saklandığı alanda Jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.