Ereğli'de düzenlenen özel bir turnuvada büyük olaylar çıktı. Yedigelli ile Hacılı takımları arasında oynanan maçın son anlarında çıkan olayları yatıştırmak için jandarma havaya ateş açtı, olaylar güçlükle önlendi.
Yedigelli Hacılı maçının sonlarına doğru, bir futbolcu Hacılılı sporcuya kastı olarak tekme atıp sakatlaması sonrası, tribünlerede saldırmaya kalkıştı. Sonu gelmeyen kavgalar çıktı.
JANDARMA HAVAYA ATEŞ AÇTI
Jandarma güçleri kavgayı önlemekte zorlanırken zaman zaman havaya silah atarak kavgayı önlemeye çalıştığı görüldü. Çıkan olaylarda 4 jandarma personeli yaralandı. Sonradan, Karşılıklı iki köy kavgasına dönen olaylarda birçok kişi çeşitli yerlerinde yaralandı. Olaylar sonrası Dağ köyüne giriş çıkışlar Jandarma tarafından kontrollü yapıldı.
Olayları başlatan futbolnunun sürekli aynı davranışlar içinde maçlarda olay çıkarıp kavga başlattığı spor kamuoyun tarafından bilinirken, olaylarda can kaybının olmaması ise sevindirici taraf oldu.
Bilindiği gibi geçen yılki turnuvada da Bektaşlı köyünde misafir olarak futbol oynayan İmam İsmail Sarıdağ, yaptığı çirkin davranışlar neticesinde, Bektaşlı köyü turnuvadan men edilmişti. (KAYNAK: GÜROL ÖZTÜRK)