TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Zonguldak Kömürspor'un basın sözcüsü Şükrü Öztürk Vali Mustafa Tutulmaz'ın da destekleriyle yeni sezonda ilk maç olan Fethiyespor maçı dahil tüm maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacağını söyledi.

Statta devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle ilk 2-3 iç saha maçının Devrek İlçe Stadı'nda oynanacağı yönünde çıkan haberlere karşı Şükrü Öztürk açıklama yapma gereği duydu.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK: "MAÇLAR KARAELMAS KEMAL KÖKSAL STADI'NDA OYNANACAK"

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Değerli Hemşehrilerimiz; Vefakar Zonguldak Kömürspor Taraftarı ve ; Desteklerini Esirgemeyecek olan Zonguldak Kamuoyuna; Kulüp başkanımız sayın Sabit DANIŞ'ın girişimleri; Memleketimize geldiği günden beri takımımıza her daim sahip çıkan, görüş / önerileri ile takımımızın kurumsallaşmasında öncü olan ve kulübümüzün her sorunun giderilmesi ile birebir ilgilenen sayın valimizin talimatları ile Zonguldak Kemal Köksal Stadyumunda maçlarımızın oynanamayacak tehlikesi ortadan kalkmıştır. Sayın başkanımıza ve valimize; memleketimiz, vefakar taraftarımız ve kulübümüz adına teşekkür ederiz."