Kadınların gardroplarını en fazla etkileyen zamanların başında hamilelik ve lohusalık dönemleri geliyor. Hamilelik döneminde tercih edilen kıyafetlerin hem anne adayına hem de gelişimini sürdüren bebeğe istenilen rahatlığı sağlaması gerekiyor. Eskiden hamilelik ve lohusalık döneminde giyilen kıyafetlerin bu şartı yerine getirmesine bakılıyor, trendlere uygunluğuna ve şıklığına çok daha az vurgu yapılıyordu. Günümüzde anne adaylarının ve annelerin rahatlıklarının yanı sıra şıklıklarından ve modayı takip etmekten de ödün vermek istememeleri sonucunda farklı tarzlara uygun çeşitli kıyafetlerin üretildiği bu sektör son derece hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Hubla Design Emzirme Elbisesi Modelleri Her Zevke Hitap Ediyor

Hubla Design da anne adaylarının ve annelerin oluşan ihtiyaçlarını gidermeye yönelik birbirinden şık ürünleri ile dikkat çekiyor. Emziren anneler için özel olarak tasarlanan ve üretilen emzirme elbisesi modelleri ilk bakışta diğer giysilerden çok da farklı görünmüyor. Ancak, emzirme elbisesi modelleri annelerin bebekleri ile aralarında çok özel paylaşımların yaşandığı emzirme sürecini kolaylaştırmasını sağlayan pek çok akıllı çözümü de içinde barındırıyor. Hubla Design bebeğini beslemenin rahatlığını en son moda trendleri ile birleştirmek isteyen annelere çözümü emzirme elbisesi modelleri ile sunuyor. Hubla Design tarafından farklı zevklere hitap edecek şekilde üretilen emzirme elbisesi modelleri hem işlevselliğini koruyor hem de emziren her annenin kendisini daha şık ve güzel hissetmesine katkı sağlıyor,

Emzirme elbiseleri emziren annelerin rahatlığını sağlayacak şekilde tasarlandığından vücutta değişimlerin yaşandığı noktaları sıkıştırarak annenin konforunun azalmasına neden olmuyor. Giymesi ve çıkarması da son derece rahat olan Hubla Design emzirme elbisesi modelleri yüksek kaliteli kumaşların kullanılıyor olması sayesinde kolayca yıpranmıyor. Özellikle evin dışında ya da kamusal alanlarda olunduğu zamanlarda annelerin emzirme süresince rahat olmasını sağlayan emzirme elbisesi modellerinin bazıları düğmeli olurken bazılarının yakaları emzirmeye uygun bir şekilde rahatlıkla açılabilme özelliğine sahip bulunuyor. Emzirme elbisesi modelleri emzirmeyi kolaylaştırmaya yönelik tasarımları nedeni ile gerekli durumlar göğüs bölgesini hızlı ve pratik bir şekilde açıp kapatmaya imkan veriyor. Böylece anneler bebeklerini emzirebilmek için kıyafetlerini çıkartmak, sıyırmak ya da kıyafetin genel durumuna zarar verecek şekilde yaka bölgesini genişletmek gibi konforlarını bozabilecek durumlar ile karşı karşıya kalmıyorlar.

Hubla Design Ürünleri Annelerin Rahatlığını Ön Planda Tutuyor

Lohusalık döneminde seçilen kıyafetler de hem annenin hem de bebeğin rahatlığı açısından hamilelik dönemindeki kıyafet seçimi kadar büyük öneme sahip bulunuyor. Hamilelik döneminde annenin vücudundaki değişimlere ve bebeğin rahatça gelişmesine uygun kıyafetlerin seçimine özen gösterildiği gibi doğumdan sonra da annenin rahatlığının yanı sıra bebeğini rahatça emzirebilecek olduğu kıyafetleri seçmesine öncelik verilmesi gerekiyor. Bu nedenle hamilelik döneminde olduğu gibi lohusalık döneminde de annelerin rahatlığını sağlayacak kıyafetler giymeleri, bunun için de bulundukları duruma özel olarak tasarlanmış ürünler arasından seçim yapmaları öneriliyor. Hamilelik ile birlikte hayatlarında bazı değişiklikler yaşamaya başlayan anne adayları hamileliğin sona ermesi ile birlikte tamamen farklı bir dünyaya giriş yapıyorlar. Hamilelik ve doğum süreçlerinden önce içerisinde bulundukları kendi konfor alanlarından neredeyse uzaklaşan annelerin bu süreçte yaşam şekillerinden giyim tercihlerine kadar kendilerini rahatlatabilecek imkanlar elde etmesi özellikle doğum sonrası süreçte yaşanan psikolojik değişikliklerin üstesinden gelinmesinde de olumlu bir rol oynuyor.

Tesettür giyimi tercih eden annelere yönelik olarak üretilen tesettür lohusa elbisesi modellerindeki çeşitlilik giderek artıyor. Hamilelik döneminde alınan kilolar ve vücutta yaşanan değişiklikler konusunda doğumun hemen ardından hızlı bir eski hale dönüş yaşanamadığından anneler; genelde bol kesimlerde üretilen tesettür kıyafetlerini giymeyi tercih edebiliyorlar. Ancak tesettür lohusa elbise modelleri, doğumdan sonra annelerin vücutlarında meydana gelen değişikliklere v-uygun şekilde tasarlandığından bu tarz kıyafetlerin tercih edilmesi annelerin konforunun üst düzeye taşınmasını sağlıyor.

Tesettür giyimi tercih eden anneler tesettür lohusa elbisesi modellerini şallarla ya da türbanlarla kombinleyip oldukça şık ve rahat bir görünüm de elde edebiliyorlar. Ayrıca, lohusalık döneminde yeni annelerin vücutları daha hassas olduğundan keten, pamuk ya da yün gibi kumaşlar kullanılarak tasarlanan tesettür lohusa elbiselerinin tercih edilmesi ve sentetik kumaşlardan uzak durulması gerekiyor.

Hubla Design'da Yüksek Kalite ve Uygun Fiyatlar Sizleri Bekliyor

Hubla Design hem emzirme elbisesi hem de tesettür lohusa elbisesi kategorilerinde yer alan birbirinden modern, şık ve kullanışlı ürünleri ile anne adaylarının gardroplarında kendisine değişmez bir yer ediniyor. Markanın üstün kaliteli ürünlerini uygun fiyat politikası ile satışa sunması sayesinde anne adayları bütçelerini zorlamadan şık bir görünüme imza atabiliyorlar. Ayrıca Hubla Design'ın hem hamilelik hem de hamilelik sonrası dönemlerinde konforlu bir giyim seçeneği sunan ürün modelleri sayesinde anne adayları ve anneler pek çok alternatif arasından kendi tarzlarını yansıtan en uygun ürünleri seçebiliyorlar. Hubla Design'in nefes alan materyallerden üretilen giysileri annelerin ve anne adaylarının vücutlarının doğal dengesini korumasına da yardımcı oluyor.