TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı teknik taktik çalışmasıyla devam etti. Oynanan çift kale maçta Tarsus İdmanyurdu maçı provası yapıldı.

ELMAS LİGİN KADERİNİ BELİRLEYECEK
Kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile oynayacak. Rakip Tarsus 52 puanla 3'üncü sırada ve play-off barajının içinde bulunuyor. Elmas ligdeki son maçını da saha ve seyircisi önünde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Ispartaspor ile oynayacak. Rakip Ispartaspor da yine 52 puanda ve play-off barajının içinde bulunuyor.

PLAY-OFF ADAYI ÇOK FAZLA

Amed Sportif, Tarsus İdmanyurdu, Ispartaspor, Karacabey Belediyespor, Bucaspor, Erzincanspor, Kırklarelispor, Ankara Demirspor gibi takımların ligin bitimine 2 hafta kala play-off şansları devam ediyor.

Özellikle Zonguldak Kömürspor'un oynayacağı Tarsus İdmanyurdu ve Ispartaspor maçlarında alacağı sonuçlar play-off'un dengesini tamamen bozabilir, bazı takımlar hayal kırıklığına uğrayabilir. Elmas'ın oynayacağı ve alacağı sonuçlar 9 takımı yakından ilgilendiriyor.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'UN İDDİASI YOK
Ligin bitimine 2 hafta kala ne play-off şansı, ne de küme düşme tehlikesi bulunmayan Zonguldak Kömürspor son 2 maçına çok rahat ve stresten uzak çıkacak.