Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör ligin yeni ekiplerinden Elvanpazarcıkspor'da Kulüp Başkanı Erdem Akgöz ve yönetim yeni sezon öncesinde bir araya gelerek takımın bu sezon ki hedefleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulundular. Elvanpazarcık'ta bulunan Kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıya Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Merkez Mahalle Muhtarı Kamil Akgöz olmak üzere Kulüp Başkanı Erdem Akgöz, yönetim ve üyeler katıldı.

HEDEF SÜPER AMATÖR'DE KALICI OLMAK

Elvanpazarcıkspor yönetimi, bu sezon hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bunun içinde transfer çalışmalarının da önümüzdeki günlerde başlayacağının kararını aldı.

MUTTALİP ÖZDEMİR İLE GÖRÜŞECEKLER

Elvanpazarcıkspor yönetimi takımı namağlup şampiyon yapan antrenör Muttalip Özdemir ile yeniden anlaşma zemini arayacak.

BAŞKAN ERDEM AKGÖZ: "SÜPER AMATÖRE RENK KATACAĞIZ"

Elvanpazarcıkspor Kulüp Başkanı Erdem Akgöz şunları söyledi: "Kurucu başkanı olduğumuz Elvanpazarcıkspor kulübünün geçtiğimiz sezon başarıyla başkanlığını yaptığı Gökhan Yıldız başkanımızın düğünü ve iş yoğunluğu nedeniyle istifasından dolayı görevi ve bayrağı devralmıştım. Başta desteklerini esirgemeyen yöneticilerimiz Muhammet Fidan, Özgür Şeker, Kadir Barutcu, Ali Bozkurt, Recep-Yeşim Barutçu, Talip Şeker Uğur Kabuk, İsmail Kocabıyık, Kenan Makbule Zor, Elvanpazarcik Belediyesi başkanı Hüseyin Uzun, Merkez mahalle muhtarımız Kamil Akgöz'e desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz şeffaf yönetim anlayışı ile devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın Elvanpazrcıskpor lige her zaman renk kattığı gibi süper amatöre de renk katacağından kimsenin şüphesi olmasın. Toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim biz beraber daha güçlü daha büyük bir aileyiz. Şampiyon Elvanpazarcıkspor"