TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 16 Ocak Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin ilk maçında sahasında yenildiği Akhisar Belediyespor karşısında rövanşı almak için çıkacak olan Zonguldak Kömürspor, Antalya'dan direkt olarak Manisa'ya geçerek Akhisar maçının başlama saatini beklemeye başladı. Ligin ikinci yarısı hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak, heyecan yeniden başlayacak.

10 GÜN BOYUNCA ANTALYA'DA GÜÇ DEPOLADILAR
Zonguldak Kömürspor 3 Ocak 2022 tarihinde Antalya'da kampa girerken, günde çift idman yaparak kampı değerlendirdi. Ayrıca 9 Ocak tarihinde 2.lig Kırmızı Grup ekiplerinden Vanspor ile bir de hazırlık maçı yapan Zonguldak Kömürspor rakibine 1-0 yenilmesine rağmen bu maçta eksiklerini görme fırsatı buldu.

KADROYA TAKVİYE YAPILAMADI
Zonguldak Kömürspor yönetimi ilk yarı kadrosundan 6 futbolcuyu göndermesine rağmen bu futbolcuların yerini henüz dolduramadı. Kırmızı-lacivertli ekip Emrüniyespor'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre'yi transfer etmesine rağmen ikinci bir transferi kadrosuna katamadı. Teknik Direktör Şenol Demir elindeki mevcut kadrodan en iyi 11'i çıkararak Akhisar Belediyespor'a karşı mücadele verecek.

MHK SAFA YILMAZ'I ATADI
MHK bu kritik karşılaşmaya İstanbul Klasman hakemlerinden Safa Yılmaz'ı atadı. Kariyerinde 43 profesyonel maç yöneten Safa Yılmaz'ın yardımcılıklarını ise Mücahit Değermenci ve Sabri Üstünel yapacak.