Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ikamet eden bir kişi Akçakoca ilçe merkezinde amcası ve kuzenleri tarafından bıçaklandı. Yaralı 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken kuzenlerinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

Olay, şehir merkezi İşgören caddesi üzerinde bulunan köprüde meydana geldi. İddiaya göre, Tolga O., Emre O. ve babaları Recep O. köprü üzerinde bekleyen kuzenleri Gökhan O. ile tartışmaya başladı. Sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Gökhan O. çıkan kavgada bıçakla yaralandı. Kanlar içinde kalan Gökhan O. için çevredekiler tarafından 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Bölgeye kısa sürede ulaşan 112 sağlık ekipleri yaralı Gökhan O'ya yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.
Akçakoca Devlet Hastanesi kaldırılan Gökhan O'nun tedbir amaçlı Düzce'ye sevk edildiği öğrenilirken olay yerinden araçla kaçan Emre O., Tolga O. ve babaları Recep O. için Akçakoca Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalama çalışması başlatıldı. Araç kısa sürede yakalanırken içinde bulunan zanlılar Tolga O., Emre O. ve babaları Recep O. ifadeleri alınmak üzere Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Tolga O. ve Emre O. bugün sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken babaları Recep O.'nun serbest bırakıldığı öğrenildi. Ereğli'de ikamet eden Tolga O., Emre O. ve babaları Recep O.'nun Gökhan O. ile aralarında uzun süredir husumet olduğu öğrenildi.