Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Genel Meclisi toplantısında idare ekiplerinin sel felaketinden etkilenen köylerde ve Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi'nde çalıştıklarını belirterek Zonguldak genelindeki çalışmaların biraz aksadığını ifade etti.

Aksayan çalışmaları telafi edeceklerini belirten Genel Sekreter Karayılmaz "Kurumum adına özür diliyorum. Cansiperane çalıştığımızı bilmenizi isteriz" dedi.

Karayılmaz mecliste yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"23 köyümüz etkilenmişti o işlemleri bayrama kadar tespit edip ihtiyaçlarını gördük. Bunun yanında Kastamonu Bozkurt'a ekiplerimizi gönderdik onlar da orada hala çalışmaktalar çok az bir işleri kaldı. İşler bitince onlar da aramıza katılacaklar. Bu bizim çalışma işte işimizi biraz farklılaştırdı. Programımız ilçelerimizde aynı şekilde devam etmekte bir tek devrek'te gerideyiz onun da farkındayız en kısa zamanda oradaki eksiklerimizi de 15 gün içerisinde gidereceğiz. Maalesef yetişemediğimiz alanları oldu kurumum adına özür diliyorum. Ancak cansiperane çalıştığımızı ifade etmek isterim. İdaremiz de tümü Zonguldak'ta olduğu gibi müfettişler var. 2013 yılından beri Zonguldak a gelme fırsatları olmamış şu anda denetlemeleri ne yapıyorlar bu hafta sonuna kadar da Özel İdare ile ilgili craft işlerini bitirip diğer kurumlara geçmeyi planlıyorlar. Herhangi bir olumsuzluk ya da olağanüstü bir durum yok. Sabrınız dan dolayı hepinize teşekkür ediyorum."