Kozlu Aziziye Camii'nde aile buluşması gerçekleşiyor. Kozlu Aziziye Camii'nde Kuran öğrenimi alan talebeler ile birlikte ailelerinde katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte tüm vatandaşlar bulaşacak diyen İmam Hafız Mürsel Çakmak hoca, "Camimizde yetişmekte olan çocukların performanslarını izlemek ve bu özel günde onların yanında olmak, onları cesaretlendirmek ve onları ödüllendirmek anlamında herkesi Kozlu Aziziye Camii'ne davet ediyoruz. Akşam namazından sonra başlayacak olan etkinliğimiz yatsı namazına kadar devam edecek. Programın tamamını Yaz Kuran Kursuna gelen talebelerimiz yapacak. Onlara hediyeler dağıtacağız. Talebelerimize hediye noktasında katkı vermek isteyenler bizlere ulaşabilirler." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, Kozlu Aziziye Camii'ne Kuran öğrenmeye gelen çocuklara oyun etkinlikleri de düzenleyen ve sosyal medyayı da bu anlamda çok iyi kullanan İmam Hafız Mürsel Çakmak, her gün bir esnafın talebelere hediye vermesinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Allah'ın kelamını öğrenen ve bunu uygulama noktasında da öğrendiklerini sergileyecek olan Kuran talebelerine hediye vermek isteyen vatandaşlar Kozlu Aziziye Camii İmamı Hafız Mürsel Çakmak hocaya 0 537 820 20 29 numaralı telefondan ulaşabilirler.