Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulunu 12 Haziran Pazar günü saat 11.00'de Site spor salonunda gerçekleştirecek.

DEMİR TEK ADAY, BAŞKA KİŞİ ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI

Son 2 dönem ASKF Başkanı olan Kemal Demir, 12 Haziran'da yapılacak olan Genel Kurul'da yönetim kurulu tek liste ile aday girecek. Bugüne kadar başka bir kişi adaylığını açıklamadı.

DEMİR: "KULÜPLERİMİZİN DESTEĞİ İLE YENİDEN ADAY OLDUK"

Görev yaptıkları 2 dönemde kulüplerle uyum içinde çalıştıklarını, kulüplerin ayakta kalması ve gelişimi için ellerinden geleni yaptıklarını, verdikleri sözleri yetire getirmeye çalıştıklarını belirten ASKF Başkanı Kemal Demir şunları söyledi: "Ben yıllarca yönetiminde yer aldığım ASKF'ye 2016 yılında Başkan olmuştum. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte amatör spora daha iyi hizmet etmek için yola çıkmıştık. 2 dönem geride kaldı. Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantı sonrasında benim yeniden aday olmam konusunda arkadaşlarımız destek verdi. Bizde kulüplerimiz verdiği destek ile 12 Haziran'da yapılacak olan kongrede seçimlere aday olarak gireceğiz. İnşallah hayırlı olur. Biz büyük bir aileyiz. İnşallah amatör spora hizmetlerimiz devam edecek. Ben şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Biz hizmet ettiğimiz sürece burada olacağız. Şimdiye kadar her hangi bir aday çıkmadı. Seçimlere tek liste ile gireceğiz" dedi.