Zonguldak Futbol İl Disiplin Kurulu haftalık toplantısını 21 Mart Perşembe günü Hikmet Yücel başkanlığında gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta çeşitli maçlarda futbol oyun kuralları dışına çıkan ve hakemler tarafından cezalandırılan futbolcu ve antrenörlerin raporlarını inceleyen Futbol İl Disiplin Kurulu Futbol Müsabaka Talimatlarına göre verdiği cezaları açıkladı.

GÖKÇEBEYSPOR'A 400 LİRA CEZA GELDİ

Gökçebeyspor U14 takımı geçtiğimiz hafta Çaycuma Gençlerbirliği ile oynaması gereken maça çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 yenik sayıldı, 3 puanı silindi, ayrıca maçın masraflarına karşılık 400 lira para cezasına çarptırıldı.

Futbol İl Disiplin Kurulu'nun konu hakkındaki açıklaması şöyle: "GÖKÇEBEY SPOR müsabakaya çıkmaması ve buna ilişkin hakem raporu okundu. 2021-2022 sezonu amatör futbol liglerinde uygulanacak esaslar, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka talimatı ve futbol disiplin talimatı gereğince, 2021-2022 sezonu amatör futbol liglerinde uygulanacak esaslar ikinci bölüm 9. Maddede yer alan talimatlar gereğince 0-3 HÜKMEN MAĞLUBİYETİNE, müsabaka hakem ve görevli ücretleri olarak 400 TLNİN 15 GÜN İÇİNDE KULÜPTEN TAHSİLİNE, mevcut puanlardan 3 PUAN SİLİNMESİNE AFDK nezdinde itiraz yolu açık olmak üzere oy birliği ile karar verilmiştir"

DİĞER CEZALAR ŞÖYLE: