Kilimli Gençlik Merkezi etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Yaptığı etkinliklerle fark yaratan Kilimli Gençlik Merkezi'nde etkinliklere katılan gençler ve Kilimli Gençlik Merkezi personelleri Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kilimli'deki mezarlıkları ziyaret ederek Kilimli İlçe Müftülüğünde görevli İsmail Anbarcı hoca Kuran tilavetinin ardından gençlerin hazırladığı hadis-i şerifleri kabristanları ziyaret edenleri bilgilendirmek amacıyla mezarlıklara bıraktılar.

KİLİMLİ GENÇLİK MERKEZİ'NDEN AÇIKLAMA

Kilimli Gençlik Merkezi'nden etkinlik hakkında yapılan açıklama şöyle: "Ramazan ayı etkinliklerimiz kapsamında ilçe gençliğimiz ile Kabir Ziyareti gerçekleştirdik. İlçe Müftülüğümüzden görevli Manevi Danışmanımız İsmail Anbarcı hocamızın Kuran tilavetinin ardından gençlerimiz hazırladığımız hadis-i şerifleri kabristanları ziyaret edenleri bilgilendirmek amacıyla mezarlıklara bıraktılar.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan geleneklerimizi geleceğe taşıyacak olan Gençlerimizi kutluyor, ölmüşlerimize rahmet ve tüm müslüman alemine hayırlı ramazanlar diliyoruz"