Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bir ailenin daha sesi oldu. Çaycuma'da oturan Palas ailesinin 6 yaşındaki çocukları Ada Palas yaşam mücadelesi veriyor. Küçük yaşta kalp sorunu bulunan Ada Palas'ın aynı zamanda ellerinde kemik erimesi rahatsızlığı bulunuyor. Maddi imkanı bulunmayan aile çocuğunun tedavisini yaptıramazken, anne Berna Palas sosyal medya hesabından yardım talebinde bulundu.

TRİBÜN LİDERLERİ ADA'YA ULAŞTI

Geçtiğimiz ay kurularak faaliyetlerine başlayan Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin ve yönetim kurulu üyeleri Cevat Laçin, Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Bora Amasralı ve Zeki Beybeyoğlu sosyal medyada Ada'nın çaresizliğini görerek Çaycuma'ya gittiler ve Ada ve ailesini buldular.

KENDİ İMKANLARI İLE HASTANEYE GÖTÜRDÜLÜR
Dernek yönetim kurulu üyeleri Ada ve annesi Berna Palas'ı alarak tedavi imkanı bulmak ve tahlillerini yaptırmak için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdüler. Burada tahlilleri yapılan Ada'ya teşhis konuldu. Kalp sorunu bulunan Ada'nın Zonguldak'ta Çocuk Kardiyoloji bulunmaması nedeniyle Ankara'da sevk edilmesi gerektiği açıklandı.

ANKARA'DA HASTANE ARANIYOR

Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Ada'nın Ankara'ya tedavi görebilmesi için araştırmalara başlarken ilk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Adnan Ertem'in Danışmanı Özel Kalemi Güray Topal ile irtibata geçtiler, hastane için araştırma sürüyor.

ADA'YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu bugün doğum günü olan Ada'nın hastanede tahlillerinin yapılmasının ardından düğüm günü sürprizi yaptılar. Ada için pasta kesen tribün liderleri aldıkları çeşitli hediyelerle birlikte Ada'ya unutulmaz bir gün yaşattılar.

Anne Berna Palas Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Cevat Laçin, Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Bora Amasralı ve Zeki Beybeyoğlu, Aydın Aydın, Alper Kadir İnam, Sercan Akar'a yakın ilgileri ve destekleri için teşekkür etti.

ADA İÇİN DUA BEKLİYORLAR

Ada'nın tedavisi için yakından ilgilenen Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri herkesin duasını beklediklerini belirttiler.