Misli.com 2.lig'de mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un geleceği ile ilgili kentin büyükleri bir araya geliyor. Zonguldakspor eski Kulüp Başkanı Salih Demir ve TSO Başkanı Metin Demir'in öncülük ettiği toplandıya Zonguldak valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Milletvekilleri, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, rödovanas saha sahipleri, TSO Başkanı Metin Demir ve Zonguldakspor yönetim kurulu üyelerinin de bu toplantıda olması bekleniyor.

TOPLANTI CUMARTESİ GÜNÜ PLANLANMIŞTI
Zonguldakspor için yapılacak olan bu kritik toplantı 11 Haziran Cumartesi günü yapılması planlanmıştı. Ancak daha geniş kapsamlı ve daha detaylı yapılabilmesi için toplantının Pazartesi günü yapılması planlanıyor. Toplantı'nın Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılması düşünülürken, Zonguldakspor için pozitif kritik kararlar alınarak kısa sürede hayata geçirilmesi planlanıyor.

KONGRE 23 HAZİRAN'DA YAPILACAK
Zonguldakspor mevcut yönetim kurulu 23 Haziran 2021 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odası'nda 17.00'da kongrenin yapılacağını açıkladı. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise toplantı 30 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksınız yapılacak.

ALATTİN KURNAZ BAŞKAN OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR
Kentin büyüklerinin ve mevcut Zonguldakspor yönetiminin yapacağı büyük toplantıda kulüp başkanı olarak rödovans saha sahibi, iş insanı Alaattin Kurnaz'ın başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.

ÖNEMLİ PROJELER HAZIRLANDI
Zonguldakspor'un kalkınması ve gelişmesi için bazı projeler hazırlandı. Bu projeler kapsamında rödovans saha sahipleri ve Çatalağzı'ndaki 2 büyük firmanın satacağı ve alacağı kömürün ton başına 1,5 lira Zonguldakspor'a kesilecek. Ayrıca Zonguldakspor için yaklaşık 250-300 adet bin lira her ay vermek üzere üst düzey üye yapılacak. Zonguldakspor A.Ş. iptal edilerek kulübün eskisi gibi dernekler yasasına göre hayatına devam etmesi sağlanacak.

Tüm bunların yanı sıra toplantıda yine önemli projelerin ortaya atılıp bu projelerin hayata geçirilmesi için radikal kararlar alınması bekleniyor.