Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor sahasında çok kritik maça çıkıyor. Son 3 maçından 9 puan toplayarak Teknik Direktör İlhan Özer yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan Devrek Belediyespor galibiyet serisine sürdürmek ve ilk yarıyı 3 puanla kapatmak için Bakırköyspor maçını bekliyor. Devrek Belediyespor-Bakırköyspor maçı Pazar günü 14.00'da Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak.

Haftaya 16 puan ve averajla lider giren Silivrispor sahasında Kilimli Belediyespor'u konuk ederken, ikinci sıradaki bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor haftayı BAY geçirecek. Kilimli Belediyespor'un Silivrispor'u yenmesi, Devrek'in de Bakırköyspor'u yenmesi halinde Devrek Belediyespor ilk yarıyı lider tamamlayacak.

HAKEMLER ÇANKIRI'DAN GELİYOR
Devrek Belediyespor-Bakırköyspor maçına MHK Çankırılı triyoyu atadı. Çankırı'nın en başarılı hakemleri olarak gösterilen Kerim Çataklı, Satılmış Furkan Demir ve Merdani Mert Çölgeçen kritik maçı yönetecek. Çankırılı triyo bugüne kadar yönettiği maçlarda gözlemcilerden iyi notlar aldığı gözlendi.