TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Şenol Demir nezaretinde başladı. Fener Sahası'nda 13.30'da gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Teknik Direktör Şenol Demir deplasmanda oynadıkları Nazilli Belediyespor maçında galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, Ankara Demirspor maçında da aynı ciddiyetle çıkıp rakiplerini yenmek istediklerini söyledi.

"EMBİYA EN AZ 3 GOL ATARDI"

Teknik Patron Şenol Demir, "Üstün oynayarak müsabakayı berabere bitirmek beni ve futbolcularımı üzdü. 10'a yakın gol girişimimiz var, bunların 4-5 tanesi yüzde yüz, Embiya ilk yarı en az 3 gol atabilirdi. Buna rağmen Nazilli Belediyespor'un bir tane pozisyonu yok. Rakibimiz iç sahada mağlubiyeti olmayan çok dirençli, dinamik ve güçlü takıma karşı bu kadar iyi oynayıp 84'de gol atıp 85'de gol yiyince üzücü oldu. 3 Puan alsaydık çok iyi olacaktı. Ancak futbol hata oyunu, bizde bu hatayı yaptık ve istemesek de rakibimize puan kaptırdık ve buda morallerimizi bozdu" dedi

"NAZİLLİ'DEKİ CİDDİYETİ, ANKARA DEMİR MAÇINDA DA GÖSTERECEĞİZ"

Demir, "Ligde 14 maçımız var, bunların bir tanesi de Ankara Demirspor maçı. Çok kritik bir müsabaka. Final maçlarımızdan bir tanesi haline geldi. 27 puanı olan bir takım var karşımızda, kazandığımız takdirde Ankara Demirspor'u da yakalama şansımız var. Bu önemli maçın da hazırlıklarına bugün itibariyle başladık. İnşallah Nazilli'de gösterdiğimiz ciddiyeti, istediği ve arzuyu inşallah Ankara Demirspor maçında da gösteririz. Kendi saha ve seyircimizin önünde iyi bir netice ile ayrılırız. Taraftarımıza da çok ihtiyacımız var" dedi.