4 milyonun üzerinde kripto para yatırımcısının yer aldığı Türkiye, küresel kripto para borsalarının radarında. Türkiye'de faaliyetlerine başladığını duyuran son platform, finansal varlık yönetimi şirketi Mamoru oldu.

2020 yılında kurulan ve geçtiğimiz sene, kripto varlık alanında alım satım hizmetleri sunan borsasını tanıtan Mamoru Digital, 100 milyon doların üzerinde varlığı yönetiyor. Finansal varlık yönetiminin yanı sıra, özel ve kurumsal blokzinciri alanında da deneyim sahibi olan Mamoru, borsasında üyelere diğer borsalardan farklı olarak sıfır işlem komisyonu ve düşük masraf sunuyor. Bitcoin ve Ethereum'un yanı sıra Ada Coin, Litecoin, XLM ve Dogecoin gibi kripto paraların yer aldığı güvenilir borsada, alım satım işlemleri avantajlı bir şekilde yapılabiliyor. Üst düzey şifreleme standartları ile güvenli bir borsa deneyimi sunan Mamoru, tüm dijital varlıkları koruma altına alıyor. Web platformunda sade bir arayüz, hızlı bir işlem ayrıcalığı sunan Mamoru, iPhone ve Android kripto para alım satım uygulaması ile, yatırımcılara her ortamda işlem fırsatı sunuyor.

Küresel deneyim sahibi bir marka

Finansal varlık yönetiminde deneyim sahibi olan Mamoru ekibi, halka açık ve özel blokzincirler konusunda da uzman bir arka plana sahip. Mamoru bu yönüyle, borsada yüksek bir güvenlik standardı sağlıyor. Merkezi olmayan bir mimariye sahip platformda, şifreleme teknolojisi tüm kripto varlıkların korumasını sağlıyor. BTC ve ETH'ye ek olarak potansiyelli altcoin'lere yatırım yapmayı planlayanlar için, DDOS saldırılarına karşı korunan özel bir yapı sunan Mamoru, yeni nesil finansal deneyimi sunuyor. Mamoru'yu diğer borsalardan ayıran yönleri arasında küresel etkinliği geliyor. Şirket ABD başta olmak üzere, Brezilya ve Kanada'da kripto para borsası olarak faaliyet göstermek adına, lisans sürecinde yer alıyor. AVAX, Polkadot, Luna, Solana ve Near gibi kripto paralara yatırım yapmak isteyenler için sıfır komisyonla alım satım fırsatı sunan platform, özellikle yüksek hacimde işlem yapan kripto para yatırımcıları için ciddi avantaj sunuyor.

Günün her anı destek

Borsa platformunda, hem web hem de mobil uygulamaları üzerinden kripto para fiyat grafiklerini sunan Mamoru, TL çiftlerinde kripto satın alma şansı sunuyor. Güçlü altyapının avantajıyla, para yatırma ve para çekme işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştiği Mamoru, hesap cüzdan adresi üzerinde kripto yatırma ve çekme işlemlerinde de iyi bir deneyim yaratıyor. Günlük 100 Bitcoin ve 2 milyon TL'ye varan çekim imkanı ise, platformu her segmentte yatırımcı için ön plana çıkarıyor.

Mamoru'nun önemli avantajlardan diğeri de kolay ulaşılabilir bir ekibe sahip olması ve tüm geri bildirimlerde hızlı aksiyon alması. Kurumsal finans arka planına sahip Mamoru, canlı destek üzerinden yatırımcılara 7/24 destek veriyor. Platform ayrıca, Discord ve Telegram üzerinden de tüm yardım taleplerine ve sorulara anında dönüş yapıyor. Mamoru, web platformunun yanı sıra, Google Play ve iOS uygulaması üzerinden kullanılabilir.